Friday, July 19, 2013

orang

Assalamualaikum..

SERIUS lama gila gue enggak update ini blog.banyak benda yang dok berlari dalam otak aku yg geliga ni.yang mintak perhatian untuk aku luahkan kat lembaran ini.

secara natijahnya, harini aku tadak la plan nak update blog tambah2 lagi lecturer sedang berada depan aku.tapi apa aku peduli.kerana aku awesome sekali.sudahlah dengan segala perkataan puji.bimbang diri dikeji berapi-api..

entry ni pun aku dah peram segala macam lama punya.tulis padam tulis padam.semuanya sebab apa? tadak sebab lain, selain perlu melepasi Lembaga Tapisan Entry yg aku cipta sendiri. arakiannya, kalau ikut jiwa nafsu aku yang bergelora ini mau ja aku menulis beriban riban dalam entry ni.tapi semua tu hanya bermain dalam kotak fikiran aku ja kerana tak semua benda yang terjadi boleh dipaparkan dengan butang PUBLISH. biaqlah yang aku zahirkan secara penulisan dan perwatakan aku.tu pun dah cukup.

benda yang mudah tak payah nak bg susah,pesan aku kepada diri sendiri.
tu apa yang aku pesan untuk aku,tapi kalau org lain tu,ada dak nak pesan mcm tu?

p/s:
ada hamba Allah berpesan meberi kata, jangan dibiar darah bernanah,kelak kesal kan kunjung. jika ada buang saja.
Argh.....Sentap!

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. hello saya blog walking ne...
    tolong kunjungi balik ya

    http://cewebirahi.blogspot.com/
    http://platinum21.blogspot.com/
    http://kpoplups.blogspot.com/
    http://indobokep45.blogspot.com/

    ReplyDelete